vaš račun         pomoč             kontakt             domov
Iskanje izdelkov
Napredno iskanje>>
PomoČ - informacije
Pokličite nas!05 90 94 070
med 7.oo in 15.oo uro
Skype Me™!
prijava
Prijava

V košarici (0) izdelkov
...orodje in pribor na enem mestu 

Dostava & plačila

Dostavo naročenega blaga vrši podjetje ARIDA, d.o.o. preko podjetij (vpisite podjetje) Za vsako naročilo preko spletne trgovine www.arida.si boste prejeli avtomatizirano obvestilo o prejemu naročila in da je stekel postopek odpreme, ki lahko traja do 5 delovnih dni. V obvestilu bo potrdilo naročenih artiklov. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja o naročilu, ali menite, da je prišlo do napake, lahko pokličete podjetje ARIDA, d.o.o. na številko (0590) 12 535  in se z našim prodajalcem pogovorite o vsebini naročila.

Če je izdelek na zalogi, bo pošiljka dostavljena v treh (3) delovnih dneh po obdelavi, v nasprotnem primeru vas bo o predvideni dobavi oziroma nedobavljivosti izdelka naš prodajalec obvestil po elektronski pošti ali po telefonu v najkrajšem možnem času. Če je od naročila poteklo dlje časa, nas pokličite, da preverimo status naročila. V kolikor to želite, lahko izdelek osebno prevzamete na sedežu podjetja ARIDA, d.o.o., po predhodnem dogovoru z zastopnikom podjetja ARIDA, d.o.o..
V primeru dostave na dom vam bo dostavna služba naročeni izdelek (izdelke) dostavila na dom. V kolikor ob obisku kurirja ne boste dosegljivi, se lahko s kurirsko službo dogovorite za drug rok dobave, ali pa izdelek prevzamete osebno v najbližjem distribucijskem centru. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni možno naročiti na naslove "poštno ležeče" ali na poštne predale.

Informacije o dobavi in zalogi so informativne. Lahko se spreminajo, ali pa niso točne, zaradi časovnih razmikov med naročanjem in izdobavo. Za točno informacijo o dobavi in zalogi pokličite.


Stroški pošiljanja

Pred potrditvijo naročila se, v kolikor se odločite za pošiljanje, ceni prištejejo stroški pošiljanja blaga.

Oglejte si tudi:SploŠne informacije
Nasvet strokovnjaka

Imate dodatna vprašanja o naši ponudbi?

Povprašanjte strokovnjake in z veseljem vam bomo svetovali...

Nasvet strokovnjaka
© 2010 Arida d.o.o. - Vse pravice pridržane | Kazalo strani | Pravno obvestilo | Zasebnost